Vores hobby begyndte i en Hobby

nu er det så blevet i en Fendt 
.... men det handler altsammen om camping. 


Det var i 1995,  vi "sprang ud" som ægte campister.
Efter at have prøvekørt en ferie i lejet campingvogn, var vi sikre i sagen. Jo, vi skulle købe egen vogn.
Vi besøgte utallige campingforhandlere for at spore os ind på, hvilken vogn det skulle være. Det endte med en Hobby Prestige 495 årgang 1986, med tilhørende Isabella Ambassador fortelt.
Det var en dejlig vogn, skabe med fyldningslåger i egefiner og hyndebetræk i ægte velour, alt i brun/orange farver. Jo jo, det var en god, gedigen mørk sag.

Vores nye hjem opstillet på Bunken camping.

Teltet fra samme årgang, var også i mørkebrune farver, og havde gardiner med gule roser. Det var ikke lige de hotteste farver i 1995, men pyt vi var blevet de lykkelige ejere af egen campingvogn.
De første to år havde vi en såkaldt forårsplads på Løgismose Strandcamping, og i sommerferien kørte vi helt til Mols og Skagen..... Jo, det varslede sørme nye tider for os.


Så er vi klar til første opstilling.

Vi blev meget hurtig bidt af campinglivet. Skønt at have sit eget hjem med på ferie, og friheden til at køre hvorhen man har lyst og hvornår. Det er bare lykken.

 


Men .... mere vil have mere, siger et gammelt ordsprog. Det ville vi også, så i 1999 blev der skiftet vogn til en sprit ny Hobby de Luxe 495 UL.

Sikken en fornøjelse, mobile og nu medbringende eget toilet og enkeltsenge med springmadrasser.
Jamen kan man ønske sig mere ? 
Vi købte samtidig et Isabella Commodore fortelt, og havde dermed oceaner af plads.


Hvis vi skal være ærlige, så passede den cv egentlig godt til vores behov, og ej heller fejlede vognen noget, ja vi var faktisk rigtig glade for den vogn, men da Hobby i 2007 modellen lancerede nogle smarte nyheder, blev vi altså voldsomt fristet.

Så efter at have studeret vidunderet et par gange, blev slutsedlen underskrevet, og vupti, vi var nu blevet de lykkelige ejere af en ny Hobby Exellent 495 UL, med mover og aircon.
Da vi er såkaldte nomade campister, bruger vi mest vores Fiamma markise, som vi er rigtig glade for.

Den nye er lige kommet hjem.

Et uheld med campingvognen i sommerferien 2010, viste sig efterfølgende at have medført en større skade, på vores kun 3 år gamle vogn. Trods ihærdigt arbejde fra Vejle Caravan, hvor vi havde købt den, trak det ud med at skaffe reservedele hjem fra Hobby fabrikken i Tyskland.

Sensommer og uden campingvogn. crying Som tiden gik, blev vi mere og mere møre, og da de første fotos af de nye Hobby 2011 modeller samtidig begyndte at dukke frem på nettet, varede det ikke længe før vi besluttede os for at skifte vogn.
Den 30 sept 2010 ankom den første nye Hobby 495 UL til landet. Dagen efter drønede vi til Vejle, og efter at have set vidunderet, varede det ikke længe før vi havde sat vores autografer på en slutseddel.
Vognen blev hentet 8 oktober 2010, og vi glæder os til mange gode oplevelser med den. smiley

På vej hjem med en spritny campingvogn smiley

Køkkensektionen.

Senge med springmadrasser og masser af skabsplads.

Rundsiddegruppen, hvor de brune farver er vendt tilbage.

Toiletrum med håndvask og masser af skabsplads.

2018 - Ny campingvogn. smiley
Lad det være sagt med det samme - vi har altid været glade for og godt tilfredse med vores Hobby`er. De har trofast været vores base på vores ture rundt i Europa og herhjemme, og aldrig medført problemer af nævneværdig art.
Ikke desto mindre har vi i et par år sendt forelskede længselfulde blikke efter de nye Fendt. Vel vidende at det er farligt at aflægge en campingvogns forhandler et besøg i den tilstand, gjorde vi det alligevel, og resultatet udeblev ikke. Der holder nu en spritny lækker Fendt Opal 515 i vores indkørsel. 
Vi har fået ekstramonteret en Enduro 505 automatisk mover samt et Kronings 2400 klimaanlæg. 
Nu glæder vi os til at komme afsted og lære vognen rigtig at kende.

 

Så er vi klar til at tage ud på nye eventyr. 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk